Zwangerschapsmassage


Gefeliciteerd, je bent zwanger.
Maar eigenlijk wil je in beweging blijven en alles doen wat je voor de zwangerschap ook deed. Je mag wel reëel blijven. Je buik groeit nu eenmaal tijdens de zwangerschap. De ontwikkeling van je kindje vergt de nodige energie en aanpassingen van je lichaam. Door deze groei kunnen er ongemakken ontstaan.


Wat kan je verwachten tijdens een zwangerschap Massage?

De zwangerschap massage is holistisch. Het hele lichaam wordt gemasseerd, wat een ontspanning geeft op meerdere lagen. Er kunnen stretch technieken worden ingezet om ruimte te creëren in het lichaam. Waardoor er letterlijk en figuurlijk meer ruimte wordt ervaren. Een gesproken meditatie met aanraking kan gebruikt worden om het lichaam beter te laten ontspannen wat weer helpt om de houding te verbeteren. Hierdoor verbeterd de doorstroming en gaat bewegen gemakkelijker. Spieren voelen soepeler. Het hoofd is leeg en je bent meer tot rust gekomen.

De voordelen van een zwangerschap massage zijn:
– spanning vermindert
– verlicht pijnklachten
– je houdt minder vocht vast
– het verbetert je bloedcirculatie
– het versterkt je weerstand
– verhoogt je mentale gezondheid
– helpt je fitter te voelen
– je voelt je positiever
– het werkt zowel fysiek als mentaal
– door je regelmatig te laten masseren slaap je beter

Voor een zwangerschapsmassage plan ik 75 minuten in. Hierdoor is er voldoende ruimte om jou en je kindje alle aandacht en tijd te geven die je verdient. Die plaatsen waar meestal de spanning ophoopt tijdens de zwangerschap krijgen tijdens de massage aandacht zoals de rug, buik, benen, armen, nek en hoofd.

Ook leuk om cadeau te geven bij een baby shower.

Ervaar wat een massage voor jou kan betekenen.
Plan nu een afspraak in!