Energetische Massage

Energetische massage

Bij een energetische massage worden blokkades opgeheven en het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans kunnen komen. Dit kan door de overdracht van universele energie of er kan gewerkt worden op energiepunten en meridianen in het lichaam.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

Deze massage kan heel doeltreffend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hoog sensitieve kinderen en volwassen die op zoek zijn naar een moment van rust en naar meer balans in hun leven.
Een energetische massage kan ook een waardevolle ondersteuning bieden bij mensen met een burn-out.

Wil je graag een moment van rust, ontspanning of me-time? Of heb je last van mentale of fysieke klachten? Dan kan deze massage jou ondersteunen en zo bepaalde klachten helpen  verminderen.