REVIEWS

Naarmate we ouder worden krijgen we steeds vaker last van pijntjes, tenminste als ik voor mezelf spreek… De eerste keer dat ik bij Conny kwam voor een behandeling van mijn nek- en schouderklachten luisterde zij heel goed naar wat ik nu precies bedoelde; het was zo fijn dat ze precies wist waar de blokkades zaten. Na een paar behandelingen waren én blijven de klachten weg. In eerste instantie ging ik erheen voor pijnbehandeling, maar ik heb gelijk een knipkaart aangeschaft. Het is zó fijn om om de zoveel tijd een ’onderhoudsmassage’ te krijgen. Net wat Conny zegt: “Me-time”. Het is écht jezelf verwennen 😊
Leonie van Hooijdonk

Ik voelde me zo veel beter na mijn ontspanningsmassage. Conny luisterde goed naar mijn verschillende problemen en ook naar mijn reacties tijdens de massage. Een van de beste die ik hier in Nederland heb gehad.
J.C.

Was een zeer prettige ervaring. Kon op korte termijn terecht, wat fijn is. Voor herhaling vatbaar.
Mo van Sas

Vriendelijk, samen zoeken naar een oplossing. Fijne massage gehad, totale ontspanning.
Djolien Leyten

Lieve Conny Lang gezocht naar de juiste woorden voor de review. Een hartelijk welkom. Je begrip bij het intake gesprek. Jouw warme handen die mijn knooppunten precies wisten te vinden. Goede tips mee terug. Het was een totale ervaring die ik graag nog eens overdoe.
Claudia Rossi

Excellent treatment and very good massage! I totally recommend it!
Nathayan Barthelemy Aguilar

Enkele uitstekende professionele sportmassages gehad. Na een uitgebreide anamnese werden de behandelingen gestart. Door de anatomische kennis op het gebied (van spieren) van Conny weet ze precies hoe ze welke spier moet aanpakken en bewerken. Voor een professionele sportmassage wil ik Conny écht aanbevelen. Een echte aanrader. Ik ga hier zeker terugkomen!
John Oosthoek

Echt een hele fijne massage gehad, een hele aardige vrouw en ik voelde mij zwaar op mijn gemak en er werd naar mij geluisterd! Heel erg prettig! Zeker een aanrader
Nelleke Holt

Twee jaar lang 24 uur per dag een zeurende hoofdpijn aan de rechter zijde van mijn hoofd. Manuele therapie, dry needling, atlascorrectie en kraaksessies laten toepassen, allen met geen tot weinig/tijdelijk resultaat. Toevallig kwam ik via een flyer de naam van Conny tegen. Na slechts 1 behandeling bij Conny had ik direct resultaat. Na de tweede behandeling kwam de hoofdpijn op een andere locatie in mijn hoofd even terug, even schrikken, maar is nu weer verdwenen. Ik ben nu al ongeveer 8 weken zo goed als hoofdpijn vrij en ben daar ontzettend blij mee!!
J.H.


Hoi Conny, ik vond de massage heel ontspannend en na een paar dagen waren mijn rugpijn klachten sterk verminderd. Ik kan nu weer zonder pijn bewegen. Ik ben erg blij, bedankt!
mvg DM


2x bij Conny geweest en sindsdien al ruim 1.5 week geen hoofdpijn meer gehad! En ik heb vanaf mijn 15e migraine en heel vaak hoofdpijn. Kortom een echte aanrader.
Nicole Spapen – van Hoek.


Door Conny stevig onderhanden genomen. Zaten best wat issues die aandacht konden gebruiken. Fijn dat ze dit ook direct aanpakt. Ze vraagt met regelmaat of het ok is (niet te pijnlijk) maar pakt wel echt door. Eindigend met een ontspannen hoofdmassage was het ook nog gewoon fijn. Een dag later wat plekken met een beurs gevoel maar wel pijnvrij! Conny is kundig, stelt duidelijk vragen en weet waar ze mee bezig is. Aanrader!
Marielle


Voor het eerst een ontspanningsmassage gehad. En het was heel fijn. Zeker een aanrader om dat een keer te laten doen bij Breukhoven Massage in Gilze. Ik kom zeker nog een keer terug Conny. Super bedankt.
Groetjes Ilona


Een bindweefsel massage gehad bij Conny! Eindelijk een beetje rust in mijn benen! Hartstikke fijn. Kiki


Had veel last van vastzittende spieren in mijn nek en schouder waardoor ik slecht kon slapen. Ik had via via van Breukhoven massage gehoord en een afspraak gemaakt met Conny. In een mooi ingerichte zolderkamer heeft ze haar praktijk. Na het volgen van het COVID-19 protocol volgde een gedegen intake gesprek. Conny luisterde goed naar waar de pijnpunten zaten en is daarna begonnen met de massage. Ondertussen vroeg ze regelmatig hoe het voelde en of het niet te pijnlijk was. Na een dik half uur was de massage voorbij. Al direct ‘s avonds voelde ik wat verlichting en de dagen erna was het al een stuk aangenamer. Na een 2e behandeling dacht ik eerst dat de pijn weer was teruggekomen maar na een dag was ik geheel van mijn pijn verlost en kon ik weer goed slapen. Al met al heeft Conny bij mij een zeer professionele indruk achtergelaten. Mvg, Wout


Liebe Conny
ich dürfte heute eine Massage von dir geniessen und es war so wohltuend und angenehm auch dein Energieschub hat mir sehr gut getan meine Magenschmerzen sind momentan wie weggeblasen einfach toll.Ich sage ein herzliches Dankeschön für Alles.Grüsse von Maria 


Vorige week ben ik met mijn pijnlijke schouder, de onderliggende oorzaak en verkrampte spieren op een deugddoende massage geweest bij Conny.
Netjes geregeld wat betreft de huidige maatregelen, de daarbij horende massage en het zachtjes losmaken van verkrampte spieren bracht mij verlichting in mijn schouder en nek. Zalig. Top gedaan Conny.
Geertje


Ik heb het geluk gehad om vaak door Conny gemasseerd te worden tijdens haar opleiding tot sportmasseur. Op armen, schouders, nek, rug en benen. Met warme handen en een goed gevoel voor opvallende en afwijkende plekken in het spierweefsel en aanhechtingen. Ik kan het iedereen aanraden, met of zonder klachten. Groetjes Conny P