ONTSPANNINSMASSAGE

Wat kunt u verwachten van een ontspanningsmassage? De ontspanningsmassage is erop gericht om het lichaam te laten ontspannen en de eventuele aanwezige stress en vermoeidheid te verminderen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van langzame strijkingen met de hand of onderarm. De olie is verwarmd waardoor het gemakkelijker wordt om u compleet te ontspannen.

Door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de afvalstoffen sneller afgevoerd. De technieken die er gebruikt worden komen uit verschillende massagecursussen die ik gevolgd heb. Tijdens het masseren voel ik aan welke ik het beste bij uw massage kan inzetten.

Reacties die na een ontspanningsmassage worden gegeven zijn ‘heerlijk ontspannen gevoel’ en ‘een leeg hoofd’.

U hoeft geen klachten te hebben om tijd vrij te maken voor een massage, gewoon lekker ontspannen is gezond, even een verwen moment voor uzelf.

Aanbevolen wordt na een massage extra water te drinken. De afvalstoffen die vrij komen gedurende de massage, worden zo sneller door de nieren afgevoerd. Te weinig afvoer van afvalstoffen kan hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken.